artikel

Varför sänker Pär Nuder skatterna?

I en debattartikel i Värmlands Folkblad ställer vänsterpartiets Ulla Andersson frågor till socialdemokraternas Pär Nuder om skattesänkningar, avdragsrätten för fackligt medlemskap och privatiserade försäkringslösningar.

 Varför sänker Pär Nuder skatterna?

I en debattartikel i Värmlands Folkblad ställer vänsterpartiets Ulla Andersson frågor till socialdemokraternas Pär Nuder om skattesänkningar, avdragsrätten för fackligt medlemskap och privatiserade försäkringslösningar.

”Socialdemokraternas budgetmotion från den 5 oktober reser en rad frågor om hur partiet ser på välfärdens framtid. Mest förvånande är att skattesänkningar som Pär Nuder tidigare kritiserat, nu återfinns i den egna budgeten”, skriver vänsterpartiets ekonomisk politiska talesperson Ulla Andersson i artikeln.

I artikeln pekar Ulla Andersson på likheter och skillnader mellan socialdemokraterna och vänsterpartiet. Syftet med artikeln är att starta en diskussion som kan ligga till grund för konkreta lösningar och kompromisser mellan partierna i framtiden.

Länk till debattartikeln i VF:
http://www.vf.se/?url=http://www.vf.se/vf/docs/visa.asp?nyhetsID=27b107e81bf5a0a1ed1556566318feaf

Kontakt:
Ulla Andersson, riksdagsledamot, 0702-37 99 91
Vänsterpartiets presstjänst, 0706-20 00 64

Kopiera länk