Nyheter

Socialistiskt Forum 2013

Nu är det snart äntligen dags för Socialistiskt Forum i Gävle 2013! Lördagen den 21 september slår vi upp portarna i Folkets Hus för en heldag med massa föreläsningar, samtal och aktiviteter. Vi får besök av bland annat; Talla Alkurdi, ordförande S-studenter; Daniel Suhonen, tankesmedjan Katalys; Pål Steigan, norsk författare och aktivist i klimatfrågan och tankesmedjan EXPO. Våra vänner i ETC-tidningarna kommer förbi och berättar om deras arbete med att starta en socialistisk dagstidning.

Det finns möjligheter att göra en praktisk insats; Björn Karlsson, en av landets främsta experter på förnyelsebar energi, visar hur du kan spara pengar och rädda miljön genom att sätta solceller hemma på villan. Du kommer även kunna testa på elcyklar och kika på en av Gävle kommuns elbilar. Rättvisemärkta och klimatsmarta produkter kommer även att finnas till salu på plats.

Forumet hålls lördagen den 21 september i Gävle Folkets Hus, adress Joe Hill-platsen 1 (karta). Vi börjar 10:00 och håller på fram tills cirka 16:00. Att delta på forumet är naturligtvis avgiftsfritt. För dig med barn erbjuder vi tillsammans med Unga Örnar barnpassning, även det utan kostnad. Lunch och fika finns till försäljning i Folkets Hus egna restaurang. Fullständigt program publiceras inom närmaste veckorna.

Kopiera länk