Artiklar

Ombudsman Vänsterpartiet Gävleborg

Vi söker dig som vill arbeta i en politisk organisation. Vi förutsätter att du delar Vänsterpartiets värderingar som har sin grund i socialistiska och feministiska idétraditioner.

Arbetet omfattar politiska, organisatoriska och administrativa funktioner. Du ska kunna förmedla Vänsterpartiets politik och företräda partiet både internt och externt. En del i arbetet innebär att du ska kunna ge stöd till distriktets lokala partiföreningar i frågor gällande såväl politik och organisation som administration.

Arbetet kommer till stor del bestå av organisationsutveckling och innebär goda möjligheter att planera arbetstid utifrån egna förutsättningar. Du arbetar självständigt, förväntas ha god samarbetsförmåga och vara van att ta egna initiativ. Du ansvarar för regional och lokal mediebevakning, regional omvärldsbevakning, kontakter med myndigheter och intresseorganisationer i länet. Du har vana av att arbeta med hemsidor, är kunnig i sociala medier och har erfarenhet av att skapa material som kräver layout. Du kan även uttrycka dig väl i skrift. Distriktets styrelse och dess ordförande har det yttersta ansvaret och ger dig stöd och vägledning i arbetet.

Körkort och tillgång till bil är en förutsättning för att klara arbetet i Gävleborg som är ett geografiskt stort distrikt.

Anställnings- och arbetstid: Tjänsten gäller tillsvidare och omfattar 75 procent av heltid, från och med 2012-08-01. Annan tillträdesdag enligt överenskommelse.

Lön: Enligt avtal

Arbetsplats: Kan diskuteras utifrån den sökandes bostadsort

Kontaktperson: Distriktets ordförande Xamuel Halfvars 076-049 94 04

Känner du dig intresserad och gillar utmaningar, skicka en ansökan senast 21 maj 2012 till:
[email protected]
alternativt till
Vänsterpartiet Gävleborg
c/o Xamuel Halfvars
Strandgatan 11
813 33 Hofors

Kopiera länk