Artiklar

Möte om nya partiprogrammet med Jonas Sjöstedt

Ideologi(V)erkstan i Söderhamn 15/9

Söndag den 15/9 kl 17:30-19:30 kommer vi få besök av partiets programkommission där bland andra Jonas Sjöstedt, Lotta Svensson och Lisa Ahlqvist kommer att delta.

Detta är en del i arbetet inför vårt nya partiprogram och vi kommer ha fler träffar med detta tema senare i höst men detta är tillfället ni verkligen inte vill missa!

Platsen är CFL – centrum för flexibelt lärande, Södra Järnvägsgatan 7.

Då kollektivtrafiken inte är helt optimal en söndagkväll får vi efter bästa förmåga försöka ordna samåkning från alla våra hörn.

För mer information:

https://www.facebook.com/events/332662267454780/

Programkommissionen har tagit fram ett förslag till nytt partiprogram för Vänsterpartiet och inbjuder här medlemmar, partiföreningar och partidistrikt att läsa remissförslaget och inkomma med remissvar.

Även personer eller organisationer som inte är anslutna till Vänsterpartiet, men delar våra värderingar, har möjlighet att svara på remissen.

Vi hoppas att många tar sig tid att läsa remissförslaget och lämna synpunkter och ändringsförslag. Ett bra sätt att få igång ideologiska diskussioner om programförslaget är att bjuda in någon från programkommissionen och/eller titta på Ideologi(v)erkstan tillsammans i partiföreningen.

Programkommissionen når du här och Ideologi(v)erkstans film finns här.

Mejla era remissvar, synpunkter och förslag till [email protected], senast den 14 oktober.

Programkommissionen kommer att behandla remissförslaget till nytt partiprogram med remissvaren som underlag. Därefter skickar programkommissionen ut sitt slutliga förslag till kongressbehandling, senast den 21 december med motionsrätt till den 21 februari inför kongressen den 21 – 24 maj 2020.

https://www.vansterpartiet.se/nytt-partiprogram-2020/remissforslag-till-nytt-partiprogram/

Kopiera länk