Nyheter

TIPS: Stephen Hinton har bjudit in dig till eventet ’Kom igång med omställning till en lokalekonomi’ på Omställning Sverige!

Här följer ett tips:

Kom igång med omställning till en lokalekonomi Tidpunkt: 1 Oktober 2012 från 19.00 till 21.00
Plats: Kafé Edbom,
Organiserat av: Stephen Hinton

Eventbeskrivning:
Fortfarande moderniseras länder och blir allt mer beroende av olja. Vi befinner oss på kollisionskurs eftersom vi använder mer olja än vi hittar.Rörelsen Transition Towns har uppmärksammat det. I dessa städer växer en gräsrotsrörelse, som arbetar för en robust ekonomi som skall fungera oavsett tillgång till fossila bränslen. Ett grönare, mer jämlikt, mänskligt samhälle är målet. I Sverige sprids rörelsen snabbt med hjälp av Riksorganisationen Hela Sverige Ska Leva/Omställning Sverige.Stephen Hinton har varit med från början i Omställning Sverige och är en av grundarna av Ekobyn Änggärdet och han är styrelseledamot i JAK:s styrelse. Nyligen mötte han Omställare från hela världen. I sin föreläsning talar han om de olika steg och verktyg som tagits fram, med exempel från Sve- rige och andra länder. Det som kan börja som ett enkelt samtal kan leda till en stad, med egna pengar. Du kan bli ägare av aktier i egen vattenkraft eller odla mat tillsammans med dina grannar.Vi bjuder på kaffe med dopp!

Se fler detaljer och RSVP på Omställning Sverige:
https://transitionsweden.ning.com/events/event/show?id=2787668%3AEvent%3A147944&xgi=5G6T4FPZHR6Voy&xg_source=msg_invite_event

Kopiera länk