Vinnarna i dragning 2, alla vann!

Efter en rejäl försening på grund av lite logistikproblem kan vi nu publicera vinnarna i den andra och sista dragningen i distriktets kampanj ”Ge rött kort till Reinfeldt”. Efter att alla 166 bidrag samlats i en påse drog distriktets ordförande följande pristagare:

  1. Ulla Hammarström, Ockelbo

  2. Ola Engman, Kilafors

  3. Birgitta Uppman, Gävle

Vinnarna är informerade och deras önskade presentkort på väg.

Alla deltagare vann huvudpriset, regeringen Reinfeldt fick rött kort! Tyvärr avlöstes inte det av en tydlig rödgrön majoritet i riksdagen, men det finns vissa förutsättningar för en mera jämlik, demokratisk och rättvis politik igen.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.