Artiklar

Valombudsman till Vänsterpartiet Gävleborg

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår valstrategiska uppgifter kring identifiering av målgrupper samt vilka kampanjer som ska genomföras och hur dessa ska se ut. Arbetet består också av att med olika uttryckssätt kommunicera ut vår politik till olika målgrupper. Detta kan innefatta allt från debattartiklar och flygblad till material i sociala medier. När det gäller flygblad och sociala medier så handlar det både om att producera text till materialet samt att grafisk paketera det på ett tilltalande sätt i enlighet med partiets grafiska profil. En annan arbetsuppgift är att planera de utåtriktade verksamheterna, rekrytera aktivister till dessa samt att själv delta i vissa aktiviteter. Du som söker bör vara väl insatt i Vänsterpartiets politik och även dela partiets värderingar. B-körkort är ett krav och tillgång till egen bil önskvärt.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder en anställning på deltid från mitten av april till och med mitten av september. Deltiden kommer att omfatta 50% av en heltid. Anställningen sker i enlighet med Vänsterpartiets kollektivavtal.
Arbetsplats
Gävle
Om oss
Vänsterpartiet Gävleborg har sin distriktsexpedition på Teknikparken i Gävle med en anställd ombudsman. Som valombudsman kommer du att arbeta över hela länet.
http://gavleborg.vansterpartiet.se

Kontaktinformation

Företagets adress
Nobelvägen 2, Gävle Gävle
Postadress
VÄNSTERPARTIET GÄVLEBORG
Box 975
80133 Gävle
Telefonnummer
0702356798
E-post
[email protected]

Sök jobbet senast 31 januari 2018
Ansökningar skickas in till [email protected]. Frågor kan skickas till distriktsordförande [email protected] eller telefon 070-2356798
Ange referens Valombudsman.
Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: [email protected]

https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/21967310

Kopiera länk